adamos 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2017 Jak w temacie - ma ktoś Apple Watch'a i jak Wam się sprawuje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
justab 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2017 Powiem szczerze, że nie chciałam go kupować ale chłopak mnie przekonał. Teraz nie mogę się bez niego obejść i działa bez zarzutu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PanSamotny 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2017 Świetna sprawa, sam posiadam i polecam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
anik21a 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2017 Mam i ja, również polecam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jagoda 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2017 Ja niestety nie mam, ale wiele dobrego słyszałam i zastanawiam się nad zakupem Niedługo urodziny mam, więc dobra okazja by go sobie sprezentować Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
cykorek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2017 Skoro mowa już o Apple Watch, to może ktoś coś dobrego polecić? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adamos 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2017 No proszę nie ma nikogo, kto by ponarzekał aż dziwne W sumie to dobrze, bo jak widać warto się nim zainteresować Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
justab 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2017 Dnia 20.07.2017 o 16:13, adamos napisał: No proszę nie ma nikogo, kto by ponarzekał aż dziwne W sumie to dobrze, bo jak widać warto się nim zainteresować Pewnie że warto, więc nic dziwnego że każdy zadowolony. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zezulec 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2017 O starych zegarkach zdążyłem zapomnieć, bez swojego Apple Watch'a nie ruszam się z domu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alicja 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2017 Również jestem zakochana w swoim Apple Watch Klasyczny zegarek dawno poszedł w zapomnienie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
anik21a 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2017 Też nie pamiętam kiedy ostatnio korzystałam z klasycznego zegarka Zdążyłam się przyzwyczaić do Apple Watch i teraz bez niego, jak bez ręki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tomeczek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2017 No tak technologia ewidentnie wszysykimi zawładnęła. Też mam i jestem z nim nierozłączny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
franka 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2017 Super są, ja dopiero planuję zakup Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jareczek 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2017 15 godzin temu, franka napisał: Super są, ja dopiero planuję zakup To wszystko przed Tobą dopiero. Jak kupisz, również nie będziesz mogła się z nim rozstać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tadek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2017 Ja jestem dopiero przed zakupem. W połowie miesiąca też będę już posiadaczem Może macie dla mnie jakieś rady przed zakupem? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
franka 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2017 (edytowane) Dnia Monday, July 31, 2017 o 14:32, jareczek napisał: To wszystko przed Tobą dopiero. Jak kupisz, również nie będziesz mogła się z nim rozstać. Domyślam się i już nie mogę się doczekać Edytowane 1 Sierpień 2017 przez franka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maraa 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2017 Ja dopiero przymierzam się do zakupu. Nie ukrywam, że wasze pochlebne opinie mi w tym pomagają i coraz bardziej przekonują. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach