pancio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2017 Używa ktoś z Was folii? Jeśli tak, to jaką i czy byście mi ją również polecili? Sam rozważam zakup i nie wiem jeszcze na jaką się zdecydować Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
robaczek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2017 A bez folii się nie obejdziesz? iPhone jest przecież do używania, a nie konserwowania Jak ma Ci się zniszczyć, to i tak się stanie, folia go przed wszystkimi uszkodzeniami nie ochroni Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcel 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2017 Nie jestem zwolennikiem folii, podobnie jak kolega uważam, że iPhone jest do używania, a nie wielbienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
robaczek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2017 Dnia 29.07.2017 o 08:44, pancio napisał: Używa ktoś z Was folii? Jeśli tak, to jaką i czy byście mi ją również polecili? Sam rozważam zakup i nie wiem jeszcze na jaką się zdecydować A na jaki iPhone szukasz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Alan12 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2017 Ale jak jest folia to wiadome, że jest bardziej bezpiecznie. Ja jednak mimo wszystko folię bym kupił. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KatarzynaXs 0 Zgłoś ten post Napisano 18 godzin temu Widzę, że mamy zwolenników folii, jak i przeciwników. A ja na waszym miejscu przede wszystkim zastanowiłabym się nad szkłem hartowanym. To o wiele lepsze rozwiązanie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach